بانک توسعه اسلامی برای فاضلاب روستاها 200 میلیون یورو وام می‌دهد

معاون آبفا:

بانک توسعه اسلامی برای فاضلاب روستاها 200 میلیون یورو وام می‌دهد

نقدینه - معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آبفای کشور از تخصیص 200 میلیون یورو از تسهیلات بانک توسعه اسلامی برای گسترش شبکه های فاضلاب روستایی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه،‌علی اصغر قانع  اظهار داشت: عمده منابع مالی طرح های آب و فاضلاب افزون بر طرح های تملک دارایی، ازطریق تسهیلات بانک توسعه اسلامی تامین می شود که به محض دریافت آن، شاهد تسریع در روند اجرا و پیشرفت پروژه ها خواهیم بود.
وی درباره آلودگی چاه ها و منابع آب با ورود آلاینده های صنعتی و شیمیایی، گفت: منابع آب در سال های اخیر به دلیل توسعه به ویژه در بخش صنعت و استفاده از کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی در حال تغییر است اما آنچه در بخش شرب در کشور استفاده می شود، به هیچ عنوان آلودگی ندارد و کیفیت آب شرب شبکه های توزیع به طور دایم در حال رصد است.
وی اضافه کرد: اگر چاه یا منبعی به دلیل ورود آلاینده ها، آلوده شوند با منبع و چاه جدیدی جایگزین می شوند.
قانع درباره آلودگی چاه ها در بخش روستایی، یادآور شد: در شبکه آب روستایی هیچ آلودگی وجود ندارد؛ در برخی مناطق سختی و املاح در آب وجود دارد اما این سختی از بعد بهداشت و شاخص سلامت هیچ مشکلی ایجاد نمی کند.
وی درباره عدم بهره گیری از متخصصان در بخش بهره برداری آب و فاضلاب، افزود: متاسفانه این ضعف در حوزه های مختلفی در کشور وجود دارد و یکی از عوامل مهم در حوزه بهره برداری، عدم دریافت قیمت تمام شده آب و پساب است که می تواند یکی از دلایل عدم حضور متخصصان در بهره برداری باشد.
معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور درباره شهرهای پیشرو در شبکه های فاضلاب نیز افزود: برخی شهرهای کشور همچون اصفهان پیشینه چهل ساله در تاسیسات فاضلاب و شهرهایی همچون خرم آباد و سنندج قدمتی در شبکه های سنتی فاضلاب دارند؛ به عنوان شهر پیشرو در سال های اخیر می بایست به تهران اشاره کرد که بالای 50 درصد شبکه فاضلاب در آن احداث شده و 45 درصد آن در حال بهره برداری است.
قانع با اشاره به برگزاری دهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران که روزهای 26 تا 29 آبان ماه جاری در تهران برگزار شد، حضور بخش خصوصی را در این نمایشگاه بسیار پررنگ عنوان کرد.
وی تفکیک نمایشگاه آب و برق را فرصتی برای حضور بیشتر و پررنگ تر شرکت ها در نمایشگاه دانست و ادامه داد: نمایشگاه فرصتی است برای بخش خصوصی تا با شرکت در آن دستاوردها و فناوری های جدید را به معرض نمایش بگذارد، همچنین با شرکت های کارفرما و آب و فاضلاب ارتباط نزدیک تر و دوستانه تری برقرار شود تا با تعامل و همدلی بیشتر خدمات بهتری را به مردم ارایه دهند.
رییس کمیته فنی دهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران با اشاره به برگزاری چهار نشست تخصصی در این نمایشگاه، گفت: نشست فرصت های سرمایه گذاری در پروژه های شرکت آب و فاضلاب تهران با موضوع جلب مشارکت بخش خصوصی برگزار شد و بخش خصوصی استقبال خوبی از این نشست داشت.
وی افزود: در بعد فنی بیشتر شرکت هایی که در نمایشگاه حضور داشتند، محصول جدیدی را به صنعت معرفی کردند.

https://naghdineh.ir/page/808/
لینک مطلب :
چاپ print version