وی یکی از اقدامات مهم و اثر گذار بانک تجارت در راستای تامین منافع سهامداران و سپرده گذاران را تلاش برای بازگشت ۳۷ درصد از سهام شرکت سرمایه گذاری ملی ایران «ونیکی» به پورتفوی این بانک و به مبلغ ۸۴ هزار و هشتاد و پنج میلیارد ریال عنوان کرد و افزود : مالکیت این میزان سهام شرکت سرمایه گذاری ملی ایران از سوم آبان ۹۹ به بانک تجارت منتقل شده و منافع قابل توجهی را برای بانک به دنبال داشته است.
ابراهیمی به دیگر اقدامات بانک تجارت در حوزه سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: مشارکت و همسویی با دولت برای حمایت و صیانت از بازار سرمایه، مشارکت در طرح های نا تمام مختلف خارج از شمول مواد ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید همچون مولد نیروگاهی تجارت فارس،توسعه مولد نیروگاهی جهرم، تولید کنسانتره مس در صنایع معدنی و تولیدی مهر اصل، سیمان تجارت مهریز و پتروشیمی آرمان سپاهان، اعطای تسهیلات به پروژه های وزارت راه و شهر سازی برای احداث آزاد راه تهران _ ساوه، ساوه_ همدان، قزوین _ رشت، کمک به تسهیل و مولدسازی شرکت های آرتا تجارت زرین و پردیس گلستان برای احداث کارخانه آرد شیراز و ساخت پروژه ساختمانی پردیس یوسف آباد با هدف ایجاد ارزش افزوده از جمله اقدامات بانک تجارت در این حوزه بوده که از این طریق برای ۸۷۰۰ نفر ایجاد اشتغال شده است.
معاون مدیر عامل بانک تجارت به ورود موفق این بانک به حوزه استارتاپ ها و فین تک نیز اشاره داشت و یادآور شد: مشارکت بانک برای توسعه فعالیت شرکت های ققنوس، فرابوم، ساتراپ، لامینگو، جاده و ... از جمله اقدامات بانک تجارت است که می توان به آن اشاره کرد.
عضو هیات عامل بانک تجارت در خاتمه تاکید کرد: پیگیری های لازم برای پذیرش شرکت های سامان ایرانیان، تامین سرمایه کاردان و مولد نیروگاهی تجارت فارس در بازار سرمایه و استفاده از پتانسیل این بازار با تشکیل کارگروه تخصصی در دست اقدام و پیگیری است.