عضو هیات مدیره سازمان بورس پیش بینی کرد:
توسعه بازار سرمایه با شدت بیشتر در دوره مدیریت جدید
عضو هیأت مدیره و معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس تغییر مدیریتی در سازمان را اقدامی در جهت تداوم حرکت توسعه محور بازار سرمایه دانست و تأکید کرد قطعا مدیریت جدید، ضمن اهتمام به حل مشکلات صنایع، تدابیر لازم برای تداوم حرکت بازار سرمایه در مسیر توسعه روزافزون و ایفای نقش جدی در نظام اقتصادی خواهد داشت.
به گزارش پایگاه خبری نقدینه، علی سعیدی با بیان اینکه توسعه بازار سرمایه که به همت تمامی دست اندرکاران این بازار آغاز شده، دارای حرکتی مستحکم است، افزود: این حرکت با شدت بیشتری، در دوران مدیریت جدید ادامه خواهد یافت.
وی خاطرنشان کرد: براساس مأموریتی که ماده 2 قانون بازار اوراق بهادار بر عهده سازمان بورس گذاشته، حمایت از حقوق سرمایه گذاران در اولویت برنامه های سازمان قرار دارد و در این راستا، تلاش خواهد شد حمایت لازم از سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی که با اعتماد به بازار سرمایه، در این بازار سرمایه گذاری کرده اند، صورت گیرد.
معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس افزود: برنامه راهبردی سازمان که تحت نظر وزارت امور اقتصادی و دارایی رصد می شود، به گونه ای تدوین شده که اطمینان بخش حرکت رو به جلو بازار سرمایه باشد، ضمن اینکه برنامه ها برای تمامی نهاد های مالی از جمله شرکت های تأمین سرمایه، کارگزاران، مشاوران سرمایه گذاری، سبدگردان ها و پردازشگران اطلاعات مالی به مانند گذشته توسعه محور خواهد بود و سازمان به گونه ای برنامه ریزی کرده تا تمرکز بر توسعه ضمن اجرای کامل وظایف اجرایی در برنامه تمامی این نهادها باشد، بنابراین تمامی نهادهای مالی به تلاش های بی وقفه خود در جهت ایفای نقش مؤثرتر در بازار سرمایه ادامه خواهند داد.
سعیدی با بیان اینکه سازمان بورس همواره مستظهر به پشتیبانی شورای عالی بورس و اوراق بهادار، چه از طریق ارائه راهکار و چه از طریق وضع مقررات بوده و نیز برخوردار از حمایت تمامی ذینفعان این بازار بوده است، گفت: ثبات ترکیب شورای عالی بورس خود از نقاط قوت بازار سرمایه است و دست اندرکاران بازار با توجه به این موضوع، حرکت توسعه محور بازار سرمایه را مفروض داشته باشند.
عضو هیأت مدیره سازمان بورس ادامه داد: گسترش تأمین مالی از محل وجوه عمومی از اهداف بازار سرمایه است، البته رونق بازار اولیه بدون رونق در بازار ثانویه ممکن نیست و به همین علت سازمان بورس به توسعه متوازن این دو بازار خواهد پرداخت.
این مقام مسوول با بیان اینکه از ابتدای سال 1393 حدود 70 مجوز سرمایه گذاری خارجی صادر شده که این رقم در مقایسه با سال های گذشته بی سابقه تلقی می شود، به سنا گفت: برنامه سازمان سوق دادن سرمایه های خارجی به سمت صندوق های پروژه، صندوق های زمین و ساختمان و صندوق های سرمایه گذاری و همچنین بازار ثانویه است.
وی گفت: در بین نهادهای مالی متقاضی تأسیس، حضور متقاضیان خارجی وجود دارد که خود از عواملی خواهد بود که در آینده نزدیک، بازار سرمایه کشور را به بازارهای بین المللی متصل خواهد کرد، همچنین در بین متقاضیان تأسیس نهادهای مالی، تقاضای تأسیس شرکت های تأمین سرمایه و مشاور سرمایه گذاری و همچنین سبدگردان وجود دارد که به توسعه دانش حرف های کمک شایانی خواهد کرد.
سعیدی تصریح کرد حضور نیروهای جوان، تحصیل کرده و دارای انگیزه در کنار پیشکسوتان در بازار سرمایه کشور، صحنه ای بدیع و ترکیبی موزون از درایت و انرژی ایجاد کرده که این ظرفیت، در کنار تدابیر دولت و مجلس برای تقویت جایگاه بازار سرمایه و رفع نگرانی های فعالان این بازار، توسعه روزافزون بورس را رقم خواهد زد.